ویژگی های فنوتیپی و مولکولی باکتری عامل پوسیدگی طوقه و ساقه برنج در مازندران
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (39.35 K)
عنوان دوره: هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه بیماری شناسی گیاهی دانشگاه تربیت مدرس، تهران
2دانشکده علوم کشاورزی و علوم پایه، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ایران
3موسسه تحقیقات برنج کشور، آمل
چکیده
کلیدواژه ها
ویژگی های فنوتیپی؛ پوسیدگی طوقه؛ مازندران؛ پوسیدگی ساقه برنج؛ پوسیدگی نرم طوقه؛ مرگ گیاهچه های برنج؛ محیط ائوزین متیلن بلو آگار؛ بی هوازی اختیاری؛ کاتالاز مثبت؛ اکسیداز؛ اوره آز؛ سیب زمینی