خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی جدایه های عامل شانکر باکتریایی بادام در استان خراسان رضوی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (88.35 K)
عنوان دوره: بیستمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاهپزشکی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2گروه گیاهپزشکی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
چکیده
کلیدواژه ها
فنوتیپی؛ ژنوتیپی؛ جدایه؛ شانکر باکتریایی؛ بادام؛ خشکبار؛ آب استریل؛ محیط نوترینت آگار؛ ساکارز؛ بی هوازی؛ نیترات