بررسی اثرات بیولوژیکی تری ترپنوءیدهای برگ چغندر قند روی باکتری های عامل پوسیدگی نرم, ساق سیاه, اسکب و پژمردگی باکتریایی سیب زمینی در شرایط in vitro
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (50.12 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1مرکز تحقیقات کش اورزی و منابع طبیعی استان همدان
2دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده
کلیدواژه ها
سیب زمینی؛ بیماری ساق سیاه سیب زمینی؛ بیماری پوسیدگی نرم سیب زمینی؛ بیماری پژمردگی باکتریایی سیب زمینی؛ بیماری اسکب باکتریایی سیب زمینی