بررسی اثر ضد میکروبی اسانس سه گونه گیاهی بر باکتری های Erwinia amylovora ،Bacillus thurigensis و Bacillus subtlis
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (395.19 K)
عنوان دوره: بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران
نویسندگان
1گروه بیماری شناسی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس تهران
2گروه گیاهپزشکی، موسسه آموزش عالی واحد کاشمر
چکیده
کلیدواژه ها
اثر ضد میکروبی؛ اسانس؛ گونه؛ باکتری Erwinia amylovora؛ باکتری Bacillus thurigensis؛ باکتری Bacillus subtlis؛ عامل آتشک؛ آویشن؛ سموم شیمیایی