مقایسه طول مراحل مختلف رشدی کنه قرمز چای ( Brevipalpus obovatus Donnadieu ( Acari: Tenuipalpidae در سه دمای مختلف آزمایشگاهی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: هفدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1کارشناس ارشد بخش آفات موسسه تحقیقات مرکبات کشور - رامسر
2استادیار گروه گیاهپزشکی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه شاهد - تهران
3گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس - تهران
4دانشیار گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان- رشت
چکیده
کلیدواژه ها