تاثیر روشهای مختلف فرآوری کاه کلزا بر بازدارندگی از رشد قارچ Aspergillusflavus
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (92.53 K)
عنوان دوره: نوزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1محسن قیاسوند؛ 1مهدی دهقات بنادکی؛ 1کامران رضا یزدی؛ 2امین اله طهماسبی؛ 2بهنوش قدس علوی؛ 2محمدرضا احمدی
1گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
2گروه گیاهپزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
چکیده
-
کلیدواژه ها