بررسی تاثیر اسانس و عصاره های گیاهی بر علیه عوامل بیماریزای قارچی سیب زمینی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (24.93 K)
عنوان دوره: هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1دانشگاه سیستان و بلوچستان، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی سراوان
2دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده علوم زراعی
چکیده
کلیدواژه ها
اسانس؛ عصاره های گیاهی؛ بیماریزا؛ قارچ؛ سیب زمینی؛ رشد میسلیوم؛ اسکلروت؛ برگ های حنا؛ شیرین بیان؛ گل صابونی؛ آب مقطر؛ غلظت؛ محیط کشت PDA