تاثیرات درجه حرارت و PH روی رشد رویشی عامل بیماری حباب خشک قارچ خوراکی دکمه ای و نقش تنظیم دمای سالن ها و پاستوریزاسیون خاک پوششی در کنترل بیماری

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1بخش تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی همدان
2گروه بیماری شناسی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
3گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بو علی سینا
چکیده
کلیدواژه ها