نویسنده =
تعداد مقالات: 18

1 بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن
سودابه حسینیه فراهانی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K)

2 مقایسه دو روش مختلف در سنجش زیرالنون به کمک hplc
روح اله کرمی اسبو؛ منصوره میرابولفتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (67.93 K)

3 بررسی افلاتوکسین و قارچهای مولد ان در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی؛ ابوالقاسم حسن پور؛ روح اله کرمی اسبو؛ مریم توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.7 K)

4 بررسی گونه های فوزاریوم و پتانسیل تولید داکسی نوالنول و فومانیزین توسط آنها در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی؛ ابوالقاسم حسن پور؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.59 K)

5 کاهش آفلاتوکسین B1 توسط دو سویه از باکتری های اسید لاکتیک
هنگامه صعودی؛ آنیتا خنافری؛ منصوره میر ابولفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.55 K)

6 بررسی میزان دی اکسی نیوالنوال در محصول گندم و جو سالهای 1383- 1384 استان گلستان
منصوره میر ابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (52.42 K)

7 بررسی میزان زیرالنون در محصول گندم استان گلستان
روح اله کرمی اسبو؛ منصوره میر ابوالفتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.68 K)

8 پایش دی اکسی نیوالنوال ( DON ) در ذرت استان گلستان
فرهنگ علی اکبری؛ مسعود امامی؛ منصوره میر ابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.48 K)

9 پایش آفلاتوکسین B1در ذرت استانهای اردبیل، خوزستان و فارس
روح اله کرمی اسبو؛ منصوره میرابوالفتحی؛ رضا کامران؛ مهدی شتاب بوشهری؛ صمد سرکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.96 K)

10 بررسی آفلاتوکسین و قارچ های مولد آن در فندق استان گیلان
منصوره میرابوالفتحی؛ عبدالله میرحسینی مقدم؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.67 K)

11 بررسی میزان دی اکسی نیوالنول در محصول ذرت سالهای ۸۶-۱۳۸۵ استان ادربیل (مغان)
زهرا علی اکبری؛ حشمت اله امینیان؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.36 K)

12 بررسی اثر ضد قارچی اسانس گیاهان پونه، آویشن و مرزه در برابر رشد فوزاریوم ورتی سیلیوئیدس
فلور مظهر؛ فرهنگ علی اکبری؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.21 K)

13 پایش دی اکس نیوالنول در گندم محصول استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان و ذرت استان های خوزستان و فارس
روح اله کرمی اسبو؛ منصوره میرابوالفتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.96 K)

14 اثر اسانس آویشن شیرازی در مهار رشد جدایه های Fusarium graminearum و کاهش تولید دی اکسی نیوالنول
عزیز لاهوجی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.8 K)

15 اثر مواد موثره تیمول (Thymol) و کارواکرول (Carvacrol) در بازداری از رشد جدایه های قارچ Fusarium graminearum و کاهش تولید دی اکسی نیوالنول
عزیز لاهوجی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.68 K)

16 اثر گاز اوزون بر کاهش آلودگی پسته به آفلاتوکسین و قارچ مولد آن
منصوره میرابوالفتحی؛ مهدی چیت ساز؛ روح اله کرمی اسبو؛ مریم توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.51 K)

17 مقایسه روش های مختلف سنجش دی اکسی نیوالنول و بهبود آن به کمک HPLC-UV
روح اله کرمی اسبو؛ منصوره میرابوالفتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (33.57 K)

18 مقایسه تاثیر کاربرد قارچ کش های مختلف در باغ جهت کنترل قارچ های مولد آفلاتوکسین و آفلاتوکسین در پسته
منصوره میرابوالفتحی؛ مهدخت ارجمند کرمانی؛ روح اله کرمی اسبو؛ حسین علوی؛ مریم توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.82 K)