| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مطالعه کنترل قارچ های nicilliutn spp. و Aspergillusspp.در کیفیت بعد از برداشت میوه انار رقم ملس ساوه با استفاده از اسانس گیاهی رزماری (Ro smarin us fficinalis) | |
| معظم حسن پور اصیل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 121.21 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مطالعه کنترل قارچ های nicilliutn spp. و Aspergillusspp.در کیفیت بعد از برداشت میوه انار رقم ملس ساوه با استفاده از اسانس گیاهی رزماری (Ro smarin us fficinalis) | |
| معظم حسن پور اصیل | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 121.21 K | ||