| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | بررسی اثر ضد قارچی چند اسانس گیاهی علیه بیماری های پس از برداشت توت فرنگی | |
| حسین میرزایی، محمد جواهری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 90.42 K | ||
| 2 | شناسایی متابولیت های آلی فرار Trichoderma asperellum و بررسی اثر ضد قارچی برخی از آن ها روی Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری توت فرنگی | |
| فرناز جلالی، دوستمراد ظفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 431.9 K | ||
| 3 | بررسی امکان استفاده از فرآورده های گیاهی به منظور کنترل بیماری بوته میری زیره سبز با عامل (Fusarium oxysporum f.sp cumini) و بیماری پوسیدگی ریشه در گیاهچه چغندر قند با عامل (Rhizoctonia solani) | |
| مرتضی قربانی، بهروز جعفرپور، ماهرخ فلاحتی رستگار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 269 K | ||