کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن | |
سودابه حسینیه فراهانی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K) | ||
2 | مطالعه سه گونه قارچ مولد stigma tomycosis | |
جعفر ارشاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.1 K) | ||
3 | اثر گاز اوزون بر کاهش آلودگی پسته به آفلاتوکسین و قارچ مولد آن | |
منصوره میرابوالفتحی؛ مهدی چیت ساز؛ روح اله کرمی اسبو؛ مریم توکلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.51 K) |