کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 گزارش بیماری پاخوره گندم ناشی از قارچ Gaeumannomyces gtaminis var. tritici در استان زنجان
فهیمه ژولیده؛ علیرضا معرفت؛ بیتا ناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.52 K)

2 گزارشی از وجود Gaeumannomyces graminis varr. fiitici عامل بیماری پاخوره گندم در استان کرمانشاه
داریوش صفائی؛ مهیار شیخ الاسلامی؛ حسن یونسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.04 K)

3 ارزیابی واکنش غلات دانه ریز نسبت به جدایه ایرانی عامل بیماری پاخوره گندم
لیلا زارع؛ عبدالرحمن فصیحیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.16 K)

4 ظهور و گسترش بیماری پاخوره گندم( Wheat Take- All ) در استان آذربایجان غربی
عباسعلی روانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.77 K)

5 بررسی امکان کنترل بیولوژیکی بیماری پاخوره گندم با استفاده از جدایه های موثر تریکودرما
مهدی مهرابی کوشکی؛ دوستمراد ظفری؛ حمید روحانی؛ مجتبی قلندر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (49.35 K)

6 ارزیابی جدایه های Trichoderma برای کنترل بیولوژیکی بیماری پاخوره گندم
احسان ساری؛ حسن رضا اعتباریان؛ علی روستایی؛ حشمت ا... امینیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (43.43 K)

7 بررسی نقش آنتی بیوتیک 2و4 دی استیل فلوروگلوسینول سودوموناس های فلورسنت در کنترل قارچ Gaeumannomyces graminis var. tritici عامل بیماری پاخوره گندم
سمیه الوانی؛ حمید روحانی؛ ماهرخ فلاحتی رستگار؛ مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.44 K)

8 مطالعه تاثیر محل استقرار مایه تلقیح قارچ Gaeumannomyces graminis var. tritici در شدت بیماری پاخوره گندم
سمیه الوانی؛ حمید روحانی؛ ماهرخ فلاحتی؛ مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.84 K)

9 اولین گزارش بیماری پاخوره گندم ناشی از Gaeumannomyces graminis var. tritici در استان لرستان
مهدی مهرابی کوشکی؛ دوستمراد ظفری؛ ابراهیم بازگیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.89 K)

10 بررسی اثر تاریخ کاشت در کنترل بیماری پاخوره گندم در استان همدان
امیر ارجمندیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.59 K)

11 واکنش انواع جو نسبت به عامل بیماری پاخوره گندم
لیلا زارع؛ عبدالرحمن فصیحیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.74 K)

12 بازدارندگی بیماری پا خوره گندم (Take-all) توسط جدایه هایی از باکتری های Pseudomonas در شرایط گلخانه ای
عزت اله صداقت فر؛ نادر حسن زاده؛ اصغر حیدری؛ عبدالرضا فروتن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.13 K)