کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تاثیر روشهای مختلف فرآوری کاه کلزا بر بازدارندگی از رشد قارچ Aspergillusflavus | |
محسن قیاسوند؛ مهدی دهقات بنادکی؛ کامران رضا یزدی؛ امین اله طهماسبی؛ بهنوش قدس علوی؛ محمدرضا احمدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.53 K) | ||
2 | بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش افلاتوکسین Aspergillusflavus | |
محسن فرزانه؛ مسعود احمدزاده؛ محمد جوان نیکخواه؛ عباس شریفی تهرانی؛ علیرضا قاسم پور؛ منصوره میرابوالفتحی؛ ژی کی شی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.9 K) |