کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 2

1 تاثیر روشهای مختلف فرآوری کاه کلزا بر بازدارندگی از رشد قارچ Aspergillusflavus
محسن قیاسوند؛ مهدی دهقات بنادکی؛ کامران رضا یزدی؛ امین اله طهماسبی؛ بهنوش قدس علوی؛ محمدرضا احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.53 K)

2 بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش افلاتوکسین Aspergillusflavus
محسن فرزانه؛ مسعود احمدزاده؛ محمد جوان نیکخواه؛ عباس شریفی تهرانی؛ علیرضا قاسم پور؛ منصوره میرابوالفتحی؛ ژی کی شی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.9 K)