| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تاثیر روشهای مختلف فرآوری کاه کلزا بر بازدارندگی از رشد قارچ Aspergillusflavus | |
| محسن قیاسوند، مهدی دهقات بنادکی، کامران رضا یزدی، امین اله طهماسبی، بهنوش قدس علوی، محمدرضا احمدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 92.53 K | ||
| 2 | بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش افلاتوکسین Aspergillusflavus | |
| محسن فرزانه، مسعود احمدزاده، محمد جوان نیکخواه، عباس شریفی تهرانی، علیرضا قاسم پور، منصوره میرابوالفتحی، ژی کی شی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 88.9 K | ||