کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی کنترل بیولوژیک کپک سبز مرکبات با عامل Penicillium digitatum توسط باکتر‌ی‌های آنتاگونیست
پریسا محمدی؛ Recep Kotan؛ Elif Tozlu
مشاهده مقاله

2 کنترل بیولبوژیک کپک آبی سیب توسط Bacillus subtilis در محیط آزمایشگاهی و بافت سیب
آزاده عمادی؛ حسن رضا اعتباریان؛ حشمت اله امینیان؛ نواز اله صاحبانی؛ علی علیزاده علی آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (61.7 K)

3 اثر Bacillus subtilis بر پوسیدگی ساقه و ریشه خیار با عامل Fusarium orysporam f.sp. radicis-cucumerinum
حدیث یوسفی؛ نوازاله صاحبانی؛ لیلا فرآورده؛ وحیده مهدوی؛ منصوره میر ابوالفتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.07 K)

4 کنترل بیولوژیک پوسیدگی ذغالی سویا با استفاده از Bacillus subtilis
مهرداد پیرویان؛ حشمت اله امینیان؛ مینا حسینی حاجی عبدال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.05 K)

5 بررسی کنترل بیولوژیک عامل پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی Fusarium oxysporum f.sp.lycopersici توسط Bacillus subtilis
جمیله ایرندگانی؛ حشمت اله امینیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (321.79 K)